BioWare bezig met patch voor DLC Dragon Age

Deze week verscheen er nieuwe DLC voor Dragon Age: Origins. Witch Hunt heet de extra content. Veel mensen liepen echter tegen een bug aan. Executive Producer van BioWare Mark Darrah beweert dat het een 'continuity bug' is.

Door deze bug wordt Witch Hunt onspeelbaar. Volgens Darrah hebben weinig mensen er last van. Toch doet BioWare hun uiterste best om zo snel mogelijk een patch beschikbaar te stellen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?