Bizarre Creations bezig met nieuwe racegame

Ontwikkelaar Bizarre Creations is bezig met de nieuwe arcaderacegame Blur. Blur wordt een nieuwe franchise waarmee door de straten van onder andere London, Los Angeles, New York en Tokyo geracet kan worden.

Echt veel weten we nog niet over Blur, maar het wordt geen Project Gotham Racing kloon. De wagens in Blur bevatten namelijk verschillende wapens om het de tegenstanders zo moeilijk mogelijk te maken. Zo kan je mijnen inzetten en jezelf via een schild beter beschermen.

Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie over Blur.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?