Blizzard houdt wel van drukte

Ontwikkelaar Blizzard kent iedereen van oude maar succesvolle games als StarCraft en Diablo. Van deze games zijn respectievelijk het tweede en derde deel in de maak. Naast deze twee projecten zijn de mensen van Blizzard natuurlijk nog bezig met updates voor hun populaire MMO World of Warcraft, daarnaast wordt er gewerkt aan een geheimzinnige MMO game.

Je zou denken dat ze met al die games wel even genoeg werk voor handen hebben, maar dan ken je Blizzard nog niet. De ontwikkelaar heeft namelijk een vijfde project aangekondigd:

This brand-new game is not a World of Warcraft expansion, and it is not related to the next-gen MMO.

Het feit dat de nieuwe game geen vervolg of uitbreiding van een eerdere game van Blizzard gaat worden, zou betekenen dat we met het eerste originele project sinds 1998 te maken hebben. In dit jaar kwam namelijk de laatste game uit die niets met de voorgaande games te maken had (StarCraft) en dus een originele setting kende. Meer details over deze nieuwe game zijn er nog niet, maar hopelijk komt er snel meer informatie over.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?