Blizzard start Fan Art kalender wedstrijd

Het jaar 2010 is nog maar net begonnen of Blizzard begint al weer over het jaar 2011. Speciaal voor de fans komt Blizzard volgend jaar namelijk met een echte World of Warcraft kalender. Dit wordt echter niet zomaar een kalender. Blizzard maakt er namelijk een wedstrijdje van.

Zo kunnen Gamers tot 8 februari 2010 hun eigen creaties inzenden. Uiteindelijk zal de jury dan één winnaar kiezen. Deze krijgt naast een plekje op de kalender ook een leuk prijzenpakket. De inhoud van het prijzenpakket blijft echter een verrassing.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?