Blizzard ziet af van echte naam invullen op het forum

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Blizzard CEO en mede-oprichter Mike Morhaime hebben gepost op het officiële forum van Blizzard dat het niet nodig is om je echte naam op te geven op het Blizzard forum.

Ik wil graag wat tijd met u allen nemen om te spreken over onze wens om de Blizzard forums een betere plaats te maken voor spelers om onze games te bespreken

schreef Morhaime op vrijdagavond.

We hebben constant toegekeken naar de feedback die jullie ons allemaal gaven over het gebruik van de echte namen op ons forum. Als gevolg hiervan hebben we besloten om op dit moment nog niet verplichten om je echte naam in te vullen op het officiële forum van Blizzard.

Echter, betekent dit niet het einde van de Real ID systeem nu voor de Blizzard games.

Ik wil ervoor zorgen dat het duidelijk is dat onze plannen voor het forum volledig zijn gescheiden van het in-game Real ID systeem dat nu live is op World of Warcraft en binnenkort op StarCraft II. Wij geloven dat de krachtige functionaliteit van communicatie word versterkt door Real ID. Zoals cross-game en cross-realm chat, maken Battle.net een geweldige plek voor spelers om verbonden te blijven met real-life vrienden en familie tijdens het spelen van Blizzard games. Natuurlijk, zul je nog steeds in staat zijn om uw relaties anoniem te houden. Maar na verloop van tijd, zullen we doorgaan met Real ID evolueren op Battle.net om nieuwe en opwindende functies toe te voegen aan onze games voor spelers die besluiten om de functie te gebruiken.

Morhaime concludeerde:

Ik wil erop wijzen dat onze verbondenheid met onze gemeenschap altijd belangrijk is geweest en zal altijd voor ons zeer belangrijk zijn. Wij geloven sterk dat elke stem telt en belangrijk is , en we ons gelukkig voelen om een gemeenschap die zo hartstochtelijk mening geeft over onze games. We zullen altijd de feedback en steun van onze spelers waarderen, dit is een van de sleutels waardoor Blizzard succesvol is geworden al vanaf het begin
Lees meer