Bloodborne PS5- en pc-versie waren in productie

Geplaatst:
Aangepast: 3 februari 2024 13:59

Gaat Bloodborne nog een pc- en PlayStation 5-versie krijgen? Als we de insider Imran Khan moeten geloven waren de ports wel in ontwikkeling bij Fromsoftware.

Bloodborne verscheen in PlayStation 4 en wordt door veel gamers als de beste Soulsborne-game van Fromsoftware beschouwd. Al jaren roepen fans om een port naar de pc en de PlayStation 5, maar ondanks geruchten dat de Bloodborne-ports eraan kwamen hebben we nog niets officieel gekregen. In een Resetera-post vertelt insider Imran Khan dat de ports in ontwikkeling waren, maar dat hij er al jaren niets meer over heeft gehoord. Khan vermoedt dat ze geannuleerd zijn, maar met honderd procent zekerheid kan hij dat niet zeggen.

Bloodborne pc PS5

Bloodborne is nu beschikbaar op de PlayStation 4 en PlayStation 5 via backwards compatibility. Lees hier onze Bloodborne review.

Bron: Resetera

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bloodborne

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

25 maart 2015

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord