Blue Dragon ontwikkelaar bezig met nieuwe RPG

Ontwikkelaar Mistwalker, bekend van de Blue Dragon games, is op dit moment bezig met een nieuwe RPG voor de Wii. Nintendo zelf gaat de game uitgeven.

Op dit moment weten we alleen nog dat de game in Japan gaat uitkomen dit jaar en niet of er ook een Europese release gepland staat. Via de website van Siliconera kunnen we de eerste screenshots bekijken. En deze zien er geweldig uit!

Nu maar hopen dat we deze game ook kunnen spelen...

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?