Check hier alle The Game Awards 2023 content

Blur eerste game met online-gameplay voor Xbox Live Silver-leden

Het is geen geheim voor de Xbox 360-bezitters dat je moet bètalen om online te kunnen spelen. Soms zijn er weekenden waarbij Xbox Live Silver-leden voor even Gold-leden zijn, maar er is nog geen enkele game geweest die Xbox Live Silver-leden permanent toegang gaf aan de online gameplay-functionaliteit.

MTV Multiplayer maakte bekend dat racegame Blur de eerste Xbox 360-game zal zijn waarbij Xbox Live Silver-leden gratis online kunnen spelen. De Twitter-service die in game geïntegreerd zit, zal ook voor Xbox Live Gold- en Silver-leden te gebruiken zijn. Blur verschijnt 28 mei voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?