Bouw je eigen game met Kodu

Microsoft heeft op de Consumer Electronics Show een demonstratie gegeven van Kodu. In Kodu kan je zelf kleine games maken met behulp van een editor. Via intuïtieve icoonachtige menu's kan iedereen een eigen minigame in elkaar zetten.

Microsoft liet dan ook op het podium een jong meisje haar eigen spel in elkaar zetten.

Kodu wordt gelanceerd in het Xbox Live Community Games Channel, een community waar games met elkaar gedeeld kunnen worden. Wanneer we Kodu en Xbox Live Community Games Channel in Nederland kunnen verwachten is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?