Brad Pitt koopt filmrechten voor Dark Void

Vandaag Brad Pitt, producer van zijn eigen filmmaatschappij, de film rechten van Dark Void gekocht. Na het zien van de beelden van de game, leek het de maatschappij geweldig om er ook een verfilming van te maken. Of Pitt zelf ook een rol zal spelen, is nog niet bekend.

Dark Void is een sciencefiction shooter van Airtight Games, en word uitgegeven door Capcom. Aliens, ruimteschepen, en jetpacks, alles komt in de game voorbij. Dark Void moet in januari verkrijgbaar zijn. Houd Gameliner in de gaten, want morgen komt er een nieuwe op bezoek bij vanPeter online, met betrekking tot Dark Void!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?