Brock Lesnar zal schitteren op cover UFC 2010

Geplaatst: 9 februari 2010 15:37
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Een nieuw jaar betekend ook een nieuwe versie van de UFC serie. De franchise kende vorig jaar een sublieme start en wil proberen om dat dit jaar nog eens dunnetjes over te doen. Uitgever THQ heeft vandaag laten weten dat niemand minder dan de huidige kampioen bij de zwaargewichten, Brock Lesnar, op de cover van de game zal schitteren.

Ook maakte THQ nog enkele nieuwe en verbeterde onderdelen bekend. Zo is de combat nog intelligenter en intuïtiever, zijn er meer mogelijkheden om je persoonlijke karakter helemaal naar jouw smaak aan te passen, is de carrière mode op verschillende punten verbeterd en komen er nieuwe en uitdagende modi bij. Ook de online mogelijkheden zullen dit jaar niet teleurstellen. Brian Coleman, de vice-president van 'Global Brand Management' bij THQ, heeft er in ieder geval alle vertrouwen in dat de game letterlijk en figuurlijk gaat knallen.

UFC Undisputed 2010 will deliver the most advanced and superior virtual MMA action based on the world's most prominent and respected organization in mixed martial arts, Ultimate Fighting Championship. Through enriched gameplay and extensive new options, players will understand and appreciate what it takes to be a real UFC fighter.
Lees meer