Broken Steel niet zonder problemen?

Gisteren is de derde en, voor zover wij weten, laatste downloadable content uitgebracht voor Fallout 3. In Broken Steel staan er weer nieuwe quests op je te wachten, maar zal je ook verder kunnen spelen na de main quest en zal de levelcap naar 30 gaan.

Toch blijken er weer problemen te zijn met deze DLC. Bij de PC-versie zijn er fouten met de DRM, waardoor hij niet te installeren valt. Microsoft is aan het kijken hoe ze het probleem kunnen oplossen.

De Xbox 360 versie is ook niet helemaal foutloos. De servers van Xbox Live zijn nog niet helemaal gesynchroniseerd met de achievements die Broken Steel met zich meebrengt. Deze fout zal vanzelf weggaan en geeft je geen problemen met de gameplay.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?