Bronbestanden Team Fortress 2 vrijgegeven

Team Fortress 2 is het multiplayer-gedeelte van The Orange Box en wordt nog steeds veel gespeeld. Ook het maken van mappen wordt veel gedaan bij deze game. Valve heeft het voor deze mensen iets makkelijker gemaakt.

De ontwikkelaar en uitgever heeft namelijk de bronbestanden vrijgegeven van Team Fortress 2. Valve wilt dat meer mensen zelf maps gaan maken. Dankzij de bronbestanden zal het makkelijker worden voor mensen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?