Brütal Legend landt in oktober

Tim Schafer is een van de breinen achter de Point & Click adventures van Lucas Arts. Hij heeft geholpen met Day of the Tentacle, Full Throttle en Grim Fandango. Doordat Lucas Arts Schafer niet meer nodig had, is hij zijn eigen bedrijf begonnen, genaamd Double Fine.

Double Fine heeft zichzelf al bewezen met Psychonauts en binnenkort kan Brütal Legend zich daar aan toevoegen. Vandaag kregen wij een releasedatum binnen van deze game. 16 oktober zal de game in de winkels verschijnen voor Xbox 360 en PlayStation 3. Check ook even de site van Brütal Legend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?