Call of Duty 4 gepatched tegen cheaters

Het is de nachtmerrie van iedere eerlijke gamer: je komt een server binnen, denkt lekker te kunnen spelen en ineens komt er uit het niets een cheater tevoorschijn die zonder moeite een kogel door je hoofd schiet. Onder andere veel mensen met een Xbox 360 die Call of Duty 4: Modern Warfare spelen hebben daar een lange tijd last van gehad. Gelukkig erkende ontwikkelaar Infinity Ward het probleem en is dan ook vandaag met een oplossing gekomen.

Op Xbox Live is een patch verschenen voor Call of Duty 4: Modern Warfare die er voor moet zorgen dat er niet meer gecheat kan worden. Het is nog maar afwachten of hackers geen manieren vinden om toch vals te spelen. Mocht het vorige gebeuren dan is het te hopen dat er wederom een update komt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?