Call of Duty 7 in november

Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt massaal gespeeld en dat zal de komende tijd zo blijven. Toch komt Activision met het zevende deel in de serie.

Call of Duty 7 zal ontwikkeld worden door TreyArch, die ook Call of Duty 3 en Call of Duty: World at War hebben ontwikkeld. Deze versie zal zich ook niet meer in de Tweede Wereldoorlog afspelen, maar in Vietnam. Met als grootste invloeden Apocalypse Now en Platoon. Ook het verhaal wordt beter. Hoewel dit nog geruchten zijn, is er ook concrete informatie beschikbaar. Call of Duty 7 zal in november 2010 verschijnen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?