Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Call of Duty: Black Ops krijgt co-op

Ontwikkelaar Treyarch heeft zojuist via de officiële website van Call of Duty: Black Ops bekendgemaakt dat de game een co-op modus zal bevatten.

Studiohoofd Mark Lamia verkondigde dat Call of Duty een boeiende ervaring zal gaan worden. Ook is hij opgewonden om nog meer aan de fans te laten zien.

We can't wait for our community to experience Call of Duty: Black Ops. We have focused our entire studio on this game, with dedicated multiplayer, single-player and co-op teams creating the most intense, gripping and riveting experience possible for our fans on all fronts.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?