Check hier alle The Game Awards 2023 content

Capcom ontwikkelt game met Natal

Christian Svensson, de man van de strategische planning en ontwikkeling bij Capcom, heeft verteld dat ze op het moment bezig zijn met een game die Project Natal op de Xbox 360 zal gebruiken. Veel wil hij er nog niet over kwijt, al kun je wel uit zijn verhaaltje halen dat het een game wordt die gebaseerd is op een oude franchise van de ontwikkelaar.

"I can't talk about what we're doing on Natal right now yet because we haven't announced it, although we have announced that we're working on stuff. I think you'll see again a brand focus on what we're doing there on Natal, perhaps a brand we haven't seen in a while.

Svensson wil met dit project een echt volwaardige game maken, en niet een slap aftreksel omdat er zo nodig een game moet komen waar je Natal in kunt gebruiken.

How do I describe this...it's created from the ground up for Natal. We're not looking at Natal as 'okay, here's a little Natal gimmick that we've worked into some existing game.

De grote details liggen dus nog in het verschiet, maar hopelijk weten we daar binnenkort wat meer over. We houden je in ieder geval op de hoogte van de ontwikkelingen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?