Castlevania komt naar Dead by Daylight

-

Castlevania komt naar Dead by Daylight in de nieuwe chapter van de game. Deze gaat later deze maand van start.

De Killer die naar de game komt is dus niemand minder dan Dracula. Hij wordt de eerste Killer in Dead by Daylight die van gedaante kan veranderen, dus deze chapter brengt ook weer wat vernieuwing met zich mee. Je kunt ervoor kiezen om te veranderen in een vleermuis of in een wolf. Het voordeel van de vleermuis is dat je een stuk sneller bent dan als mens en als wolf kun je met gemak vers bloed opsporen en dus gewonde Survivors vinden. De Survivor die bij deze DLC hoort, is Trevor Belmont. Hij geeft je toegang tot de Perk 'Eyes of Belmont', waarmee je de Killer kunt opsporen als er een generator gerepareerd is. Naast de nieuwe personages brengt deze chapter ook weer een nieuwe map met zich mee: Het kasteel van Dracula.

Er is al een hoop gebeurd in de game deze zomer. Behaviour Interactive kondigde onlangs nog een samenwerking aan tussen Dead by Daylight en Five Nights at Freddy's. Daarnaast kun je op dit moment een nieuwe game modus testen in Dead by Daylight, namelijk de 2v8-modus.

De nieuwe chapter voor Dead by Daylight, die de Castlevania DLC toevoegt, gaat van start op 27 augustus. Speel je de game op pc, dan kun je de DLC nu al spelen via de public test build.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead by Daylight

Ontwikkelaar:

Behaviour Interactive

Uitgever:

Behaviour Interactive

Release:

14 juni 2016

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
Mob
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord