Championship Manager 09 uitgesteld

Games worden wel vaker uitgesteld. Soms is komt het de kwaliteit van het eindproduct ten goede en soms ook niet. Vandaag is duidelijk geworden dat de voetbalsimulatie Championship Manager 09 is uitgesteld.

Phil Roger, algemeen directeur van Eidos, heeft het voorgaande bekendgemaakt. De game zal nu in juli verschijnen in plaats van april. De reden zou zijn dat ze meer tijd nodig hebben.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?