DiRT 3

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 25 mei 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Colin McRae: DiRT 3 mogelijk in 3D

Codemasters heeft aan de fans van de Colin McRae serie beloofd dat het derde deel uit de DiRT serie voorzien word van de laatste technologie op games gebied. Hieronder valt natuurlijk ook de nieuwe 3D technologie, welke momenteel erg veelbesproken is.

Obviously, the way the games are written today, within that the design of the game will lend itself to online, and we're conscious of the fact that 3D is becoming a factor.

DiRT 3 werd enkele maanden geleden al aangekondigd en de game lijkt alles net weer even wat beter te doen dan zijn voorganger. Zo is er al bekendgemaakt dat de game een dynamisch weer-systeem zal bevatten, net zoals de nieuwe Formula One game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?