Collector's Edition voor Fable 3

In de herfst van dit jaar zal er weer een nieuwe Fable game verschijnen, namelijk Fable 3. Dit deel zal echter niet alleen uitkomen voor de Xbox 360. Microsoft heeft namelijk onlangs bekendgemaakt dat de game ook zal gaan verschijnen voor de pc.

De pc versie van de game zal alleen geen Collector's Edition krijgen. Microsoft maakt namelijk vandaag bevestigd dat de Xbox 360 versie een Collector's Edition krijgt.

Deze zal naast de game zelf een speciale verpakking, een extra quest, een exclusieve regio, een Guild Seal Coin, een extra hondenras, een unieke outfit en Fable 3 speelkaarten bevatten. Een hele waslijst dus om ons op te verheugen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?