Compilatiedisk Metroid Prime naar Europa

Kortgeleden werd Metroid Prime Trilogy onthuld door Nintendo. Dit zijn Metroid Prime, Metroid Prime 2: Echoes en Metroid Prime 3: Corruption in één box. De besturing van alle games is geperfectioneerd voor de Nintendo Wii, waardoor ook oude spelers weer plezier zullen beleven aan de avonturen van Samus Aran.

Het was eerst nog de vraag of Metroid Prime Trilogy wel naar Europa zou komen. Nintendo heeft dat vandaag bevestigd.. 4 september zal de game beschikbaar zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?