Conduit 2 loopt vertraging op

The Conduit is een Wii First Person Shooter die perfecte besturing beloofde. De besturing was niet helemaal om naar huis over te schrijven. Met Conduit 2 probeert ontwikkelaar High Voltage het nog een keer.

Oorspronkelijk zou Conduit 2 rond november verschijnen. High Voltage maakte bekend dat de game het eerste kwartaal van 2011 gaat verschijnen. Een flink uitstel, maar het zal de game ten goede doen.

Tot slot meldde de ontwikkelaar ook dat Conduit 2 met de Classic Controller speelbaar is, maar ook met de WiiMote.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?