Console als rampalarm

Het bestuur van de Amerikaanse staat New York wil mensen gaan waarschuwen voor mogelijke rampen via de online netwerken van de consoles. Zo worden gamers doormiddel van een waarschuwingsbericht op hun console gewaarschuwd voor rampen, zoals terrorisme of natuurrampen.

Uiteindelijk is het de bedoeling om de jongere inwoners te kunnen bereiken wanneer er een ramp plaatsvindt aangezien vooral jonge inwoners gamen. Het systeem is momenteel echter nog in testfase voor de Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo Wii.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?