Console cash Xbox 360 toernooien op TheParty

Geplaatst: 5 maart 2008 21:56
Aangepast: 10 mei 2018 15:46
-

18,19 en 20 april is het game event van GameParty, Getronics PinkRoccade The Party VI.

GameParty organiseert hier samen met AR Gaming diverse console toernooien waarbij de winnaar een mooi geldbedrag kan winnen. Het zijn zogenaamde Cash toernooien waarbij de opkomst het te winnen bedrag bepaald.

Op zaterdag 19 april is er een Gears of War en een Call of Duty 4 toernooi (beide 4 vs 4) en op zondag 20 april is er een Pro Evolution Soccer toernooi. Naast die drie games zal er nog een free compo zijn op Rainbow Six Vegas 2, waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Aanmelden gaat hier. Hier vind je ook alle info alsmede de entreeprijs. Deelnemers van Getronics PinkRoccade The Party VI mogen gratis meedoen aan de toernooien, waarbij een maximum van 25% van het totaal aantal deelnemers aan een toernooi wordt gehanteerd.

Getronics PinkRoccade The Party VI vind plaats op 18,19 en 20 april in het beursgebouw Eindhoven. Zie ook op de TheParty website

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer