Console games houden op te bestaan

Over tien jaar zullen de console games zoals we die vandaag de dag kennen ophouden te bestaan. Volgens Yoichi Wada, baas van Square Enix, zullen er enorme veranderingen gaan plaats vinden, waardoor de game-industrie zal transformeren.

Interactieve entertainment zal namelijk de overstap maken naar server-based content, game streaming en digitale distributie. Square Enix is zich al aan het voorbereiden op deze transformatie. Zo is het bedrijf al begonnen met het ontwikkelen van meer social en browser games.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?