Contactvrije Wii Remote oplader

SPEEDLINK brengt de eerste oplader op de markt voor de Wii die zonder al die lastige kabeltjes werkt. Om je Wii Remote op te laden moet je hem simpelweg op het oplaadstation leggen. Een inductieveld zorgt er dan voor dat de Remote opgeladen wordt. Dit is zelfs perfect mogelijk terwijl de Wii uitgeschakeld is.

Het is mogelijk om twee Remotes tegelijk op te laden. Waarbij zelfs de silicone hoesjes en Nunchuks er aan kunnen blijven. Het enige wat je moet doen is de standaard batterijen te vervangen door de meegeleverde. Het duurt vier uur om een volledig platte batterij op te laden. Na zes uur slaat de oplader automatisch af om zo de batterijen niet te overladen. De batterij zelf gaat 20 uur mee. Wat toch wel voldoende is om een potje te Wii'en. Alleen het prijskaartje is wel een beetje aan de dure kant: 45 euro zal je ervoor moeten neertellen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?