Conviction blijft op Xbox 360

Wat de meeste mensen niet meer weten, is dat de eerste Splinter Cell een launchgame was voor de originele Xbox. De nieuwe Splinter Cell: Conviction lijkt hetzelfde lot te bekoren.

Er waren eerder al geruchten dat Conviction wel naar de PlayStation 3 zou komen, maar vandaag zei Yannis Mallat, CEO van Ubisoft Montreal en Toronto, dat de game alleen op de Xbox 360 zou blijven. Tot slot vertelde hij ook dat hij hier niet 100 procent verantwoordelijk voor is. Als de grote bazen bij Ubisoft Parijs willen dat de game naar de PlayStation 3 gaat, zal die game er ook komen.

Until further notice, the franchise is staying on Xbox 360. However, I'm only the one making the games, you should talk to the people in Paris for a final answer

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?