Crazy Taxi en Sonic Adventure naar Xbox Live Arcade

De site Digiex heeft een aantal onaangekondigde Xbox Live Arcade-games uit de doeken gedaan. Onder Andere Crazy Taxi en Sonic Adventure komen naar Xbox Live.

Naast deze twee games, laat Digiex ook andere games zien. Zo komt bijvoorbeeld Quake Arena Arcade, Doom 2, Metal Slug XX, King of Fighter 2002 en RayStorm HD binnenkort op Xbox Live.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?