Crisis raakt studio's van THQ

Een jaar geleden kocht uitgever THQ de studio Big Huge Games, welke onder andere verantwoordelijk is voor de game Rise of Nations. Nu, een jaar later, is er voor de studio een gevaar dat ze worden gesloten door de uitgever, tenzij de studio in de nabije toekomst doorverkocht kan worden aan een andere uitgever.

De problemen zijn het gevolg van de economische crisis, die blijkbaar ook THQ heeft geraakt. THQ had geen andere mogelijkheid dan te bezuinigen en studio's af te stoten. Naast Big Huge Games moeten ook de casual developers Heavy Iron en Incinerator eraan geloven, en zullen als individuele studio verder moeten. Er is dus nog hoop voor Big Huge Games, maar de tijd begint te dringen. Hopelijk komt er op tijd een nieuwe uitgever voor de studio.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?