Crytek luistert niet naar John Carmack

Het nieuwste kindje van Crytek gaat de laatste pc-exclusive worden van onze in Duitsland gesitueerde vriendjes. Ze zijn het illegaal kopiëren zat.

Om dat ons BitTorrent-de volk eens goed in te wrijven zullen ze ons toch op kosten jagen. De systeemeisen voor het spel blijken in tegenstrijd met eerdere berichten alsnog vrij heftig te zijn. Crytek begint ons zelfs zo erg te hekelen dat ze zonder blikken of blozen stellen dat we genoeg tijd hebben gehad (10 maanden) om onze rammelbak up te graden.

Ik ben bang dat het merendeel van de gamers door deze "attitude" van Cevat Yerli zich niet geroepen voelt zijn pc up te graden, laat staan het spel via legale wegen aan te schaffen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?