Check hier alle The Triple-i Initiative content

Crytek luistert niet naar John Carmack

Geplaatst: 12 september 2008 13:21
Aangepast: 8 juni 2018 11:00

Het nieuwste kindje van Crytek gaat de laatste pc-exclusive worden van onze in Duitsland gesitueerde vriendjes. Ze zijn het illegaal kopiëren zat.

Om dat ons BitTorrent-de volk eens goed in te wrijven zullen ze ons toch op kosten jagen. De systeemeisen voor het spel blijken in tegenstrijd met eerdere berichten alsnog vrij heftig te zijn. Crytek begint ons zelfs zo erg te hekelen dat ze zonder blikken of blozen stellen dat we genoeg tijd hebben gehad (10 maanden) om onze rammelbak up te graden.

Ik ben bang dat het merendeel van de gamers door deze "attitude" van Cevat Yerli zich niet geroepen voelt zijn pc up te graden, laat staan het spel via legale wegen aan te schaffen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer