Dante's Inferno brandt los in demo

Dante's Inferno is de game die over het boek de Goddelijke Komedie gaat. In het boek moet Dante door de 9 ringen van de hel gaan. Drie keer raden wat jij gaat doen in de game.

De game belooft zeer luguber en zelfs verder te gaan dan God of War en Mortal Kombat. Electronic Arts maakte vandaag bekend dat er een demo verschijnt van Dante's Inferno. De demo laat je het eerste level spelen. 10 december zal de demo verschijnen op Xbox Live. PlayStation 3-bezitters moeten wachten tot 24 december. Dan verschijnt hij op het PlayStation Network.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?