Dante's Inferno brengt hel naar de PSP

Dante's Inferno doet iets bijzonders. Het is gebaseerd op het boek: De Eeuwige Komedie van Dante Alighieri. De game heeft een duister tintje en speelt zich af in de negen ringen van hel.

Vandaag is bekendgemaakt dat Dante's Inferno ook naar de PSP zal komen. Deze versie zal worden ontwikkeld door Electronic Arts Redwood Shores en Artificial Mind And Movement. Jonathan Knight, Executive Producer van de game, had het volgende over de PSP versie te zeggen:

"Ons team en het team van A2M vertalen de visie van Dante's Inferno direct naar het PSP-platform. PSP-gamers kunnen rekenen op dezelfde ultrasnelle reactietijd en unieke details in de negen ringen van de hel als de spelers van de console-versies."

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?