Darkest of Days uitgebracht door TGC

Darkest of Days zal voor veel mensen niet bekend in de oren klinken, maar ik raad je aan om zeker eens de demo op Steam te proberen. De game heeft een nieuwe engine die het mogelijk maakt om tientallen vijanden op je scherm te krijgen zonder framedrops, mede dankzij Nvidia PhysX technologie. Darkest of Days laat je tijdreizen door verschillende historische evenementen, zoals de Tweede Wereldoorlog.

Het was nog de vraag of Darkest of Days ooit buiten Steam uitgebracht zou worden in Europa. The Games Company gaat hier voor zorgen. De uitgever, die gevestigd zit in Berlijn, zal binnenkort een releasedatum vrijgeven voor ons. Blijf Gameliner in de gaten houden voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?