Darksiders is goud!

De environment artist van Darksiders, John Pearl, heeft laten weten dat Darksiders goud is gegaan. Dit deed hij via zijn Twitter account. Dit houd in dat de release vast staat, en niet meer zal worden verschoven. De game zal 7 januari verkrijgbaar zijn.

Spookpaarden, grote demonen, en dergelijke tegenstanders zal je in mootjes kunnen gaan hakken. Ben je benieuwd waar dat Darksiders nou eigenlijk verder over gaat? Lees dan hier de preview van Gameliner!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?