Darwinia+ nu te downloaden op Xbox Live

Vandaag is er een nieuwe game verschenen voor Xbox Live Arcade; Darwinia+. Darwinia is ook een hit op de pc. Je kunt de game downloaden op Steam. Nu is de game ook beschikbaar op Xbox Live.

De game kost 1200 Microsoft Points en krijgt over het algemeen positieve kritieken. De game is overigens niet bestemd voor mensen die enkel van directe actie houden. Darwinia+ is een strategy-game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?