Datum geprikt voor inFamous

Sucker Punch maakte op de PlayStation 2 topgames met Sly Raccoon. Zouden ze dit ook op de PlayStation 3 kunnen met inFamous? De game gaat over goed of slecht. Zal jij de stad van zijn ondergang redden, of help je mee aan de vernietiging?

25 mei zal de game exclusief voor de PlayStation 3 verschijnen. Check hieronder de video van inFamous als je nog niet weet wat het is, of als je hem erg vet vindt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?