Datum voor nieuwe Command & Conquer

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight is het nieuwste deel in de Command & Conquer-serie. Dit wordt tevens ook het laatste deel van de Tiberium Saga. Er zullen veel geheimen ontrafeld worden, maar er moet natuurlijk ook tactisch gedenkt worden.

Vandaag is er een releasedatum verschenen voor de game en die datum is nog niet eens zo heel ver weg. Command & Conquer 4: Tiberian Twilight verschijnt op 18 maart 2010 exclusief voor de PC. Ga jij hem halen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?