Datum voor Pikmin 2

Naast Donkey Kong Jungle Beat krijgt ook Pikmin 2 een remake met nieuwe besturing op de Nintendo Wii. In Pikmin 2 speel je als Olimar die de macht heeft over verschillende Pikmin. Samen staan deze beestjes sterk en zul je met hen verschillende puzzels moeten oplossen.

Vandaag is er een releasedatum vrijgegeven voor deze remake van de oude Nintendo GameCube-klassieker. 24 april zullen we deze game kunnen spelen met nieuwe besturing. Speciaal aangepast voor de Nintendo Wii.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?