David Guetta verklapt DJ Hero 2

De Franse DJ/producer David Guetta, bekend van luchtige hits als Delirious en When Love Takes Over, heeft in een interview aangegeven te gaan werken aan DJ Hero 2.

I think it's amazing, this game, and I'm going to work on the No. 2 version.

Frappant, aangezien we eerder gehoord hebben van Activisions Kai Huang dat hij een trage start verwacht van DJ Hero en eerst een naam wil opbouwen.

Krijgen we in 2010 dan ook een aankondiging van DJ Hero 2? We zullen zien....

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?