Dawn of the New World komt naar Europa

Aankomende herfst zal Atari de game 'Tales of Symphonia: Dawn of the New World' ook in Europa lanceren, exclusief voor de Nintendo Wii. De game was eerder al verschenen in Japan en de Verenigde Staten, maar binnenkort mogen wij er dus ook lekker mee aan de slag.

De Europese versie van de game zal een aantal extra onderdelen bevatten, waaronder een Gallery Mode met verschillende artwork en nieuwe hoofddeksels en maskers voor de personages.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?