Dawn of War 2 komt met grote patch

Er komt binnenkort een grote update aan voor Dawn of War 2. Vooral mensen die meer houden van multiplayer kunnen blij zijn, want de meeste updates zijn voor deze kant van de game.

Zo komt er een nieuwe twee-tegen-twee mode in de game, samen met vier nieuwe maps waarin deze mode gespeeld kan worden. Daarnaast wordt de AI van de tegenstander nog eens flink onder handen genomen, zodat je vijanden slimmer worden dan ooit. De patch staat in de planning voor begin deze maand. Een exacte datum is niet gegeven, maar waarschijnlijk kunnen we volgende week aan de gang met deze nieuwe update.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?