De legendarische Zorro komt naar de Wii

505 Games en Zorro Productions Inc. hebben aangekondigd dat er een gloednieuwe Zorro-game voor de Nintendo Wii zal gaan verschijnen. Het spel gaat The Destiny of Zorro heten en word het eerste Zorro spel sinds jaren.

In The Destiny of Zorro gaat Zorro de strijd aan met een groot leger van rebellen en de troepen van Calavera. Door de mogelijkheden van de Wii kun je op een levensechte manier je zwaard en zweep hanteren. Ook zul je meerdere keren Zorro's bekende 'Z' in een object moeten krassen.

The Destiny of Zorro zal waarschijnlijk eind april in de winkels liggen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?