De meest gedownloade PSN game

De game staat nog geen week online in de PlayStation Store of het is nu al de meest gedownloade PlayStation Network game. We hebben het hier natuurlijk over Final Fantasy VII, één van de beste RPG's ooit gemaakt.

Velen zijn natuurlijk erg blij dat deze PlayStation game opnieuw is verschenen voor de PlayStation 3, maar de meesten hadden de game waarschijnlijk liever als remake terug zien komen. Misschien met het aantal gedownloade exemplaren kondigt Square Enix alsnog de remake aan.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?