De PlayStation 3 wordt uitgebreid

De Nintendo Wii heeft natuurlijk allang een stuurtje voor games zoals Mario Kart en Classic British Motor Racing, maar de PlayStation 3 bezitters moesten het doen zonder. Binnenkort zal echter ook de PlayStation 3 worden uitgebreid met een stuurtje.

Het stuurtje, met modelnaam SPC9800, zal namelijk vanaf 19 juli worden gelanceerd door fabrikant Accessories4Technology. We kunnen binnenkort dus weer alle racegames, die ondersteund worden door de SIXAXIS controller, uit de kast trekken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?