De puck van NHL raakt dit jaar niet de PC en PS2

Er gaan geruchten dat de NHL game van EA van dit jaar, NHL 10, niet op de PC en PlayStation 2 zal verschijnen. De hoofdreden is de economische crisis, die dus ook de gamemarkt zou raken als dit gerucht inderdaad waar is.

Het nieuws komt van een gebruiker op het Hockey Downloads Forum, met de naam 'Drezz'. Hij beweert in contact te zijn geweest met Ryan Nicholas van EA, en schrijft daarover het volgende:

I regret to inform all of you that I was notified on Monday that NHL10 will NOT be produced for the PC/PS2.
***
As of now, the division in charge of putting out hockey games for those platforms have been reassigned to work on the console versions (Xbox 360 and PS3). Due to economic concerns, the separate PC version wasn't worth putting manpower into - I don't blame them, since the revenue from PC sales wasn't high enough to create a significant profit for the company.

EA heeft nog niet op dit bericht gereageerd. Laten we hopen dat het allemaal bij een gerucht zal blijven, en dat EA binnenkort de melding doet dat de PlayStation 2- en PC gamers aan het eind van dit jaar gewoon weer kunnen genieten van een nieuwe NHL game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?