De Sims 3 is enorme verkoophit

Electronic Arts is in zijn nopjes. De verkoop van De Sims 3 is in de eerste week na de release enorm goed geweest. Met meer dan 1,4 miljoen verkochte exemplaren is dit EA's beste verkopende PC titel.

Naast de PC versie, verkoopt de iPhone versie ook als zoete broodjes. In 37 landen staat de game op de eerste plaats in de lijst met meest gedownloade bètaalde apps.

De community rondom De Sims 3 is ook flink bezig. In totaal hebben ze al meer dan 7 miljoen stuks aan user-created content gedownload.

Verwacht binnenkort de review van De Sims 3 hier op Gameliner.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?