De Sims 3: Wereldavonturen naar iPhone

Inmiddels is De Sims 3: Wereldavonturen alweer een tijdje beschikbaar voor de PC. Daar blijft het echter niet bij, want binnenkort kunnen we de drie exotische bestemmingen: Al Simhara in Egypte, Champs Les Sims in Frankrijk en Shang Simla in China gaan ontdekken via de iPhone.

Daarbij kun je mee doen aan wereldwijde uitdagingen en kun je jouw Sims en avonturen gemakkelijk overplaatsen tussen iPhone en iPod Touch.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?