De Wii: voor je het weet is ie weg

Geplaatst: 24 april 2008 11:43
Aangepast: 12 mei 2018 11:55
-

In een interview met Wired legt Reggie Fils-Aime uit dat een Wii console gemiddeld een uur in de schappen van een winkel ligt voor deze verkocht wordt. Hij wil hiermee aangeven dat de Wii nog steeds moeilijk verkrijgbaar is in de Verenigde Staten. En dat doet hem pijn: We are passionately upset about the lack of product relative to demand.

De verdeling van consoles wordt volgens Reggie in Japan bepaald en hij heeft de heren daar al meerdere keren ervan op de hoogte gebracht van de gemiste kansen in het productieproces.

Reggie besluit het interview te vermelden dat de Wii console wel voldoende aanwezig is in de Japanse en Europese winkels. Iets waar ik het persoonlijk niet mee eens ben.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer